Här kan du läsa om beauty hacks som du enkelt kan göra hemma och framförallt hur du kan maximera användningen av dina Amelie Soie produkter på bästa sätt. Vi fyller på tipsen kontinuerligt. Har du ett Amelie Soie #beautyhack? Maila oss, så kanske just ditt tips blir publicerat här eller på vår instagram @ameliesoie

Amelie Soie Beauty Hairwrap
Låt din inpackning få verka ordentligt. Svep in ditt hår i vår ljuvliga hairwrap så att inpackningen får verka ordentligt.

Amelie Soie Beauty Bandeau
Blöt din bandeau och lägg sedan in den i frysen i en timme. Blir perfekt för spänningshuvudvärk eller för att kyla ner ögonpartiet.
Bonustipset: Droppa några droppar eterisk olja för en lugnande eller uppiggande effekt
Lavendel = Lugnande
Grapefrukt = Uppiggande

Amelie Soie Beauty Pillow
Ta med ditt kuddfodral på semestern, är det något ställe där hårtoppar går av och håret slits så är det på semestern. Flygresan kan också torka ut håret och göra det statiskt och frissigt. Siden är även temperaturreglerande vilket gör att är du på ett varmt resmål kommer det att svalka och är du någonstans kallare kommer det att värma.
Bonustipset: Låt barnen få njuta av ett eget örngott och slipp ömma tovor.

Amelie Soie Diamond Beauty Roller
Ska du iväg på fest, intervju eller en dejt. Gör ett snabbt pass med rollern för att tighta till och strama upp innan du lägger make up. Det blir som en liten mini ansiktsbehandling.
Bonustipset: När du ändå håller på, massera lite längs med nacken och skuldror så slappnar du av lite och sänker därmed dina axlar vilket ger dig en bättre hållning.

Amelie Soie Beauty Towel 

Vår Beauty Towel tar bort all make up, även vattenfast på nolltid. Men visste du att även den tar skonsamt bort fläckar på kläder och möbler.