Här kan du läsa om beauty hacks som du enkelt kan göra hemma och framförallt hur du kan maximera användningen av dina Amelie Soie produkter på bästa sätt. Vi fyller på tipsen kontinuerligt. Har du ett Amelie Soie #beautyhack? Maila oss, så kanske just ditt tips blir publicerat här eller på vår instagram @ameliesoie

Amelie Soie Beauty Sleep Mask
Applicera en produkt som ger stadga, fördela jämt i håret. Sätt din Amelie Soie Sleep Mask på huvudet. Börja sen att tvinna slinga för slinga och fäst i bandet på baksidan mellan 4-6 passéer beroende på ditt hårs tjocklek.. Nu kan du dra ner masken och få din skönhetssömn. När du vaknar är du utvilad och med några enkla borsttag så har du ett härligt svall på under 5 min. Välj produkt efter den effekt du vill uppnå. Om du använder en produkt med saltvatten kommer lockarna att hålla bättre osv. #goodhairday

Amelie Soie Silisponge
Make up applikatorn som tog världen med storm. ett hygieniskt alternativ för den med ex. problemhud.
Används främst för foundation men går även bra att använda till att applicera cremerouge, puderrouge och ögonskugga med.
Bonustipset: Ta med den i gymväskan eller till landet så kan du göra en enkel make up utan borstar i bagaget. Hudtipset: Använd din Silisponge till att applicera ansiktsmask enkelt och snyggt.

Amelie Soie Beauty Bandeau
Blöt din bandeau och lägg sedan in den i frysen i en timme. Blir perfekt för spänningshuvudvärk eller för att kyla ner ögonpartiet.
Bonustipset: Droppa några droppar eterisk olja för en lugnande eller uppiggande effekt
Lavendel = Lugnande
Grapefrukt = Uppiggande

Amelie Soie Beauty Pillow
Ta med ditt kuddfodral på semestern, är det något ställe där hårtoppar går av och håret slits så är det på semestern. Flygresan kan också torka ut håret och göra det statiskt och frissigt. Siden är även temperaturreglerande vilket gör att är du på ett varmt resmål kommer det att svalka och är du någonstans kallare kommer det att värma.
Bonustipset: Låt barnen få njuta av ett eget örngott och slipp ömma tovor.

Amelie Soie Diamond Beauty Roller
Ska du iväg på fest, intervju eller en dejt. Gör ett snabbt pass med rollern för att tighta till och strama upp innan du lägger make up. Det blir som en liten mini ansiktsbehandling.
Bonustipset: När du ändå håller på, massera lite längs med nacken och skuldror så slappnar du av lite och sänker därmed dina axlar vilket ger dig en bättre hållning.